Kitchen Extension

Lorraine & Sean wanted to create a new dining space in their home and have it linked to their kitchen. The only way to do this was to create a new single storey extension to the rear of the house to accommodate it. We prepared the ground works and built the new extension to blend in and complement their home. We included french doors to the garden which opens up the space to outside as well as creating lots of light in the room. The existing kitchen was looking tired and we ripped it out and replaced it with a new, fresh and updated one which was provided by one of our suppliers.

The new extension works seamlessly with the new kitchen and creates a great entertaining space as well as a very practical family dining room. In the warmer months both rooms will flow into the garden allowing for more entertaining and family options for Lorraine & Sean.

          

Posted in Projects
| Website designed & hosted by Cyberfrog Design